Totul despre Transformation Art

 

Totul despre Transformation Art

 

Conceptul

Arta transformării este un concept creat pentru a ajuta oamenii să-și depășească provocările în carieră și în relație, schimbându-și viața in bine, beneficiind de o varietate de instrumente și soluții si sprijin, consiliere si coaching. 

Indiferent dacă alegeți să participați la sesiuni, ateliere sau lagăre de grup sau individuale, veți fi întotdeauna întâmpinați cu un zâmbet cald.

După ce vă stabiliți obiectivele , vă veți bucura de o călătorie uimitoare  in care va veti descoperi sau redescoperi frumusetea si forta interioara.

Povestea

Totul a început cu Cristina Eremia, un student tânăr și talentat de psihologie care credea că există mult mai mult pentru viață decât vedem de fapt.

Crescuta de părinți de oameni de stiinta și de bunicii spirituali, ea a reușit să creeze un echilibru între aceste două modele pe care le-a aplicat ulterior în domeniul său de studiu si expertiza.

Din liceu si facultate, Cristina a început să-și urmărească visele, implicandu-se în diverse evenimente și conferințe legate de Psihologie.

După absolvire, ea sa calificat în Coaching NLP, Coaching organizațional și de echipă  si psihologia Gestalt.

Parteneriatul continuu cu Noble Manhattan Coaching în calitate de evaluator, mentor și antrenor de trainer a adăugat o plus valoare practicii sale.

Dorința Cristinei de a-i ajuta pe alții a motivat-o să rămână un exemplu personal de echilibru, claritate și curaj pentru toti cei cu care a interacționat. În această sens, ea a creat relatii personale trainice si relatii profesionale de succes in ultimii 19 ani.  

Continuând să construiasca o reputație puternică atât pe plan național cat și internațional, Cristina Eremia și transformarea ei prin arta introduce noi tehnici de coaching, terapii spirituale și terapii prin artă atat la nivel individual cat si la nivel de organizatii si companii. 

Filosofia

A sustine și de orienta sunt valorile  Transformation Art.

Viziunea mea se bazează pe piloni puternici care iau sesiuni de coaching la un alt nivel.

  • Profunda înțelegere și empatie combinata cu o voință reală de a oferi îndrumare
  • Suport necondiționat fără judecată, fără critici, fără etichete
  • Profesionalism în cel mai prietenos mod posibil

Știința și spiritualitatea artei transformării

Cred ca frumusețea interioară este atât științifică, cât și spirituală, iar rezultatele excelente în viață sunt atinse atunci când se amestecă aceste doua perspective armonios.

Prin urmare, Transformation Art folosește știința din spatele diferitelor instrumente de terapie combinată cu un dar și o intuiție spirituală.

Să ne întâlnim!

Amintiți -vă că fiecare persoană este unică și așa ca modul sau sau decizia personala de a cere sfatul unui expert este întotdeauna cel mai scurt mod de a reuși. Puteți programa o sesiune sunând la +40(0726) 602 037 , trimiterea unui e-mail la cristina@transformationart.net sau completarea formularului online.